top of page

Overzicht type lessen bij YOGAYUJ !

Overzicht: Welkom

DYNAMISCHE  YOGALES

Allignment en hands-on adjustments. Een fysiek uitdagende Yogales. Dmv de asana's (fysieke oefeningen) ontwikkel je een goede basisconditie. Tijdens de les worden onze motorische vaardigheden uitgedaagd, verlengen èn versterken we de spieren. We ontwikkelen daarmee zowel kracht als flexibiliteit. Het kan zijn dat je gaat zweten.
Een fysiek uitdagende les.

YIN  YOGALES

Een zachte vorm van Yoga. Vooral zittende en liggende houdingen. Niet direct dynamisch echter veelal toelatend. We brengen het lichaam in een houding waarbij we zowel fysiek als mentaal de spanning opzoeken. Door de oefeningen langer aan te houden, 5 à 10 minuten, krijgen we de mogelijkheid deze spanning zowel te voelen als ook vervolgens wel of niet, naarmate we daar klaar voor zijn, toe te laten.
En dat is de oefening.

ONLINE  YOGALES

Een heerlijke dynamische les in de vroege ochtend! Iedere zaterdagochtend staan we op ons eigen matje vanuit onze eigen thuissituatie. Deze les is een beknopte versie van de wekelijkse dynamische les. Ervaring is enigszins aan te raden. Kom een keertje meedoen, Deze online proefles is gratis!

INDIVIDUELE  YOGALES

Een individuele Yogales is geschikt voor jou wanneer je graag wilt beginnen met Yoga maar je wilt liever niet in groepsverband. Een andere reden kan zijn dat je je eigen Yoga-skills wilt verbeteren. We kijken 1-op-1 naar jouw practice. Ook kunnen we een eigen home-practice opstellen helemaal toegepast op jouw
thuis situatie en levensstijl.
Heb je bepaalde gezondheidsklachten?
Ook dan kan deze les zeer geschikt zijn voor jou.
Meld je vandaag nog aan of stel gerust je vraag!

PERSOONLIJK  LES  SCHEMA

Een Persoonlijk Les Schema is geschikt voor de vaste Cursist of als aanvulling op de Individuele Les.
Als ervaren teacher gebruik ik mijn diepte kennis/ervaring, inzichten en invoelingsvermogen om een geschikt schema op te stellen welke jouw vraag zal verhelderen of klacht zal verbeteren.
Vraag naar de mogelijkheden!

OP  LOKATIE  YOGALES

Een Op Lokatie Yogales kan zijn in groepsverband, denk aan bedrijfs Yoga of bedrijfsuitjes / organisaties. Individueel Yogales is ook mogelijk, echter de praktijk wijst uit dat de Studio zeer geschikt is om daar naartoe te komen. Neem gerust contact op om je wensen te bespreken!

Overzicht: Diensten
Overzicht: Diensten
IMG_1668.JPEG

Overzicht Lessen

Kom ontdekken!

Klik hieronder terug naar het overzicht,
en kies de Yogales die bij jou past !

Overzicht: Welkom

N a v i g a t i e

Overzicht: Tekst
Overzicht: Tekst
Overzicht: Tekst
Overzicht: Tekst
Overzicht: Tekst
Overzicht: Tekst
bottom of page